Tennis een keer mee

11 maart 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK SV Odijk Tennis houdt open dag op 26 maart tussen 12.00 en 15.30 uur. Iedereen kan deze dag het tennispark op komen lopen om de sfeer te proeven van het open toernooi dat gaande is en zelf een balletje mee te slaan met de clinics van de hoofdtrainer van de club. Zowel volwassenen als kinderen zijn van harte welkom.

Tennis is een sport voor iedereen, ongeacht leeftijd of sportervaring. Sportvereniging Odijk Tennis heeft zes speelbanen, die het hele jaar door bespeelbaar zijn. Er is baanverlichting op alle banen, u kunt dus ook 's avonds tennissen. Tennissen doe je samen met een tennismaatje of tennismaatjes. Hoe kom je dan aan die maatjes als nieuw lid? Dat gaat vanzelf, leert de ervaring. Door deel te nemen aan de activiteiten zoals de nieuwe ledenavond, vrije inloopavonden/-ochtenden of de tennislessen, kom je vanzelf in contact met andere leden.

COMPETITIE De meeste leden van de vereniging zijn recreatieve spelers die gezellig met elkaar een balletje slaan wanneer het hen uitkomt. Ongeveer een kwart van de leden (jong en oud) neemt wel deel aan de competitie. Dit houdt in dat zij in teamverband spelen tegen teams van andere verenigingen in de regio. Er zijn damesteams, herenteams, gemengde teams en ook voor de jeugd is er KNLTB-competitie.

Op 26 maart is de Open Tennisdag. Wie op die dag of in de actieperiode erna lid wordt, betaalt veel lagere contributie. Meer informatie is op 26 maart te krijgen op het tennispark. Trainer Paul Pastor verzorgt op die dag een tennisles voor kinderen van 12.00 tot 13.00 uur en een les voor volwassenen van 13.30 tot 14.30 uur. Hij zorgt voor rackets en ballen. U kunt zich aanmelden voor deze dag en de proeflessen bij de commissie ledenwerving: Lyda Blom. Mailadres: Lyda.blom@ziggo.nl (06-202676 78).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie