De Vergeten Hoek trapt het Carnaval af

Lokaal nieuws

WERKHOVEN Op zondag 17 januari wordt 'de Hinniker van de Vergeten Hoek' onthuld. Dit gebeurt zoals altijd op een bijzondere manier. Belangstellenden zijn vanaf 15.00 uur welkom in 't Hart van Werkhoven.

Twee weekenden later viert De Vergeten Hoek Carnaval. Het begint op vrijdag 29 januari met het Beginnersbal. Op deze avond treedt Stef Ekkel op. De naam zegt genoeg en het belooft dan ook een zeer gezellige avond te worden. De feesthal bij A.N van Impelen gaat open om 20:00 uur.

Op zaterdag 30 januari gaat om 13:30 uur de optocht van start. Dit jaar is er speciale aandacht voor de kinderen. De Vergeten Hoek mag zich ieder jaar verheugen op een groot aantal wagens en groepen, maar over het algemeen lopen er niet veel kinderen mee. Daarom roepen wij alle kinderen uit Werkhoven en omgeving op om zich vanaf 13:00 uur verkleed te melden op de Brink. Je kan je daar bij de mensen van de Vergeten Hoek aanmelden, zij zijn duidelijk herkenbaar. Na afloop is de prijsuitreiking in de grote feesthal. Zaterdagavond gaat het dak er spreekwoordelijk weer af met de Lawine Boys. De feesthal gaat ook dan open om 20:00 uur.

Zondag 31 januari is de aandacht weer helemaal voor de kinderen. Vanaf 13:30 uur is de feesthal open voor de kindermiddag. Deze middag wordt verzorgd door Jerry Mensing. Daarnaast zijn er ook nog optredens van de dansmariekes en de Raad van Elf.

Gedurende het hele weekend zal DJ Dennis zorgen voor de juiste sfeer. Ieder jaar weet hij de zaal twee avonden maximaal te laten feesten en op de kindermiddag kan je zien hoe veelzijdig deze top-DJ is.

Op donderdag 4 februari viert De Vergeten Hoek carnaval met de Senioren. Dit noemt men de 55+ avond, maar er wordt niet om een identiteitsbewijs gevraagd. De 55+ avond vindt plaats in Het Wapen van Werkhoven. De zaal is open vanaf 18:30u.

Een week later doet de Vergeten Hoek het nog even dunnetjes over. Op zaterdag 6 februari is er een gezellige carnavalsavond in 't Hart van Werkhoven vanaf 21:00 uur. Die avond draait Blue Hawaii. De mannen draaien al een aantal jaar in de Vergeten Hoek en weten er iedere keer weer een feestje van te maken.

Op zondag 7 februari is traditioneel de kerkdienst. De dienst begint om 10.30 uur in de Onze Lieve Vrouwe Ten Hemelopneming in Werkhoven. Na de optocht in Oijk is er Kielenbal in 't Hart van Werkhoven. Ten slotte wordt het carnavalsseizoen en de regeerperiode van Prins Vulturem afgesloten op dinsdagavond 9 februari in 't Hart van Werkhoven. De sleutel wordt weer overhandigd aan de burgemeester.

Voor alle informatie, waaronder ook de route van de optocht, kunt u terecht op www.devergetenhoek.nl of op de facebook-pagina.

advertentie
advertentie