Tweede Krommerijn Festival

Lokaal nieuws

BUNNIK In de Landgoederij in Bunnik wordt op zondag 17 januari 2016 het tweede Krommerijn Festival georganiseerd. Dit is hét jazz-, blues- en soulfestival van Bunnik en de Kromme Rijnstreek waarbij muziek en gezelligheid centraal staan.

Tussen 15.00 en 21.00 uur staan op verschillende podia creatieve en muzikale jazz, blues en soul acts die met hun optredens het publiek weten te boeien en te verrassen. In zaal De Deel verwelkomen we Rootbag, Julian Sas en Arne & Friends. Zij staan garant voor een wervelende middag en avond kwaliteitsmuziek en interactie met het publiek waarbij zeker gedanst zal worden.

In zaal De Tapperij staan United by Music, Barbara St. James en Arthur Ebeling Trio op het programma. Drie totaal verschillende bands die elk op hun eigen wijze een spetterende show zullen verzorgen. Hun optredens zijn uniek en een ware beleving.

Zaal De Hooiberg wordt met tafels en stoelen ingericht waardoor op een relaxte manier van losse en ongedwongen jazzmuziek genoten kan worden. Hier spelen voor de liefhebbers Belle's All Stars: een echte 'All Stars' formatie naar Amerikaans voorbeeld met special guest Els Gerbrands.

Speciaal tijdens het Krommerijn Festival wordt er een smaakvol, donker, hartverwarmend winterbier geschonken: de Dikke Donder van Stadsbrouwerij De Dikke uit Wijk bij Duurstede. Laat je verrassen door dit amberkleurig winterbiertje volgens het aloude recept voor kuitbier uit 1495. Uiteraard is er daarnaast een ruime keuze uit lekkere hapjes en andere drankjes.

Het Krommerijn Festival is een initiatief van Fonds verstandelijk gehandicapten, in samenwerking met Brothers Horeca Groep en Keukenstudio Beelen. Heb jij ook zin in een swingende, gezellige middag/avond? Koop dan je tickets bij boekhandel Van Ravenswaaij in Bunnik, Slijterij Barrique in Odijk, Eethuis aan 't Zand in Werkhoven of online via www.krommerijnfestival.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over artiesten en programmering. Met de aankoop van je toegangskaarten steun je het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten.

advertentie
advertentie