Open huis Alzheimer Café Bunnik

30 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Op donderdag 14 januari houdt het Alzheimer Café Bunnik een nieuwjaarsinloop. Een gelegenheid om kennis te maken met het Alzheimer Café Bunnik en door de aanwezige werkgroepleden te worden geïnformeerd.

Het Alzheimer Café is een maandelijkse informele bijeenkomst voor mensen met dementie, hun naasten, hulpverleners en belangstellenden. De bijeenkomsten in Bunnik hebben vaak een thema. Voor een inleiding op zo'n thema wordt een deskundige uitgenodigd. Hij of zij gaan na de inleiding in gesprek met de aanwezigen.

Iedereen is welkom, aanmelden vooraf is niet nodig. Vanaf 19.30 uur kunnen belangstellenden terecht in woonzorgcentrum Bunnichem, Burgemeester van der Weijerstraat 26 te Bunnik. Het programma start om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang is gratis. Voor consumpties wordt een bijdrage gevraagd.

Mocht u graag willen komen maar geen vervoer hebben, dan bestaat de mogelijkheid dat één van onze vrijwilligers u deze avond ophaalt en thuis brengt. Voor meer informatie en/ of hiervoor een afspraak te maken kunt u contact opnemen met Alida Melkert (telefoon: 030 6562977).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie