PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Bunnik

Samen met andere ondernemers Wijk culinair laten genieten tijdens Mazijk Culinair

Evenementen
Foto: Restaurant 't Klooster
31 mei 2023, 16:10
V.l.n.r.: Mees Kooring, daarvoor Rik Veen, Toby Sadettan en Roy Schipper van 't Klooster
V.l.n.r.: Mees Kooring, daarvoor Rik Veen, Toby Sadettan en Roy Schipper van 't Klooster
WIJK BIJ DUURSTEDE

Van 16 tot en met 18 juni verandert de Mazijk in een plek vol heerlijkheden. Tijdens Mazijk Culinair koken sterrenchefs samen met de chefs van ‘t Klooster de heerlijkste gerechten en er is een culinaire ProefMarkt. Lokale ondernemers presenteren hier lokale producten en mooie gerechten. Ook zijn er workshops, zoals brood bakken en pesto maken.

Het idee voor Mazijk Culinair komt van restaurant ‘t Klooster. Gastheer Toby Sadettan vertelt, op het terras van ‘t Klooster, met uitzicht op de Mazijk waar het evenement gaat plaatsvinden, over het ontstaan van dit nieuwe evenement. „Vorig jaar hebben wij eens goed gekeken naar onze gastenlijst en ons netwerk. Wat we misten waren vooral mensen ..

Ali van Vemde
Deel dit artikel via: