Er wordt druk gerepeteerd voor het toneelstuk.
Er wordt druk gerepeteerd voor het toneelstuk. Wim Oskam

Toneelvereniging BezeT speelt ‘Familie Bruinsma in de bocht, groeten van de Veluwe’

23 januari 2023 om 09:30 Cultuur

WERKHOVEN Toneelvereniging BezeT speelt op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari de komische voorstelling ‘Familie Bruinsma in de bocht, groeten van de Veluwe’ in de Kersepit in Werkhoven.

De voorstelling gaat over een goed gesitueerd gezin, bestaande uit man, vrouw, dochter en een inwonende oma, die een prijs winnen met een cryptogram. De prijs is een vakantie in een sta-caravan op De Veluwe. Het kamperen is voor deze mensen een volslagen nieuwe wereld en ze kampen met grote aanpassingsproblemen. Dit geldt niet voor de familie Bruinsma. Vader Stef, moeder Truus en zoon Boris hebben vaker met dit bijltje gehakt. Ze zijn volks, lomp en zeer recht door zee. Met zulke tegenstellingen kunnen confrontaties tussen beide families niet uitblijven. 

Kaarten kunnen worden gekocht via www.toneelgroepbezet.nl  of in de fruitautomaat bij 0=AZWzPnUH92scVk1Q0VxIkw_LedlpFpWR0L-tlNoW3Hh06ltLizlCAKTuInlHqocLvqjtlnlJq4EdlAl-R0GUrLaqCzMDTXLzm1Qde1fK6s_qgJUb2qIItsH5aDtVO6KYQY8ZOi-k15Mm_LBMAOYvc7bfBhBd_ACs37gsJcoGYwiPPIohedKlF7aTBNZ4nbgHENU&__tn__=kK-R" tabindex="0" target="_blank">Wim Oskam Fruit (Werkhovenseweg 19a, Werkhoven)

Op vrijdag 27 januari opent de zaal om 19.30 uur, het toneelstuk begint om 20.00 uur. Op zaterdag 28 januari  is de zaal om 19.00 uur open en begint het toneelstuk om 19.30 uur.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie