Krommerijn Festival start kaartverkoop

Cultuur

Blues- en soulfestival in de Kromme Rijnstreek

[BUNNIK] Na het succes van afgelopen jaren is het op zondag 14 januari weer zover. Dan vindt de vierde editie van het Krommerijn Festival plaats in De Landgoederij in Bunnik. Toegangskaarten voor hét blues- en soulfestival van de Kromme Rijnstreek zijn vanaf heden te koop en de eerste artiesten zijn bekend!

Het Krommerijn Festival is een initiatief van Fonds verstandelijk gehandicapten, in samenwerking met BHG. Het is een festival voor jong en oud en staat bol van muziek, gezelligheid en dit jaar, op verzoek, extra veel blues.

Tussen 15.00 en 21.00 uur staan op verschillende podia soul en blues bands en artiesten waaronder Barrelhouse. Deze zeer succesvolle en gewaardeerde bluesband met gezichtsbepalende zangeres Tineke Schoemaker won dit jaar de Edison Jazzism Publieksprijs voor hun album Almost There. Een fantastische erkenning voor deze top band.

The Blues Sparks openen het festival. Deze sprankelende band bestaat uit talentvolle artiesten met een verstandelijke beperking. Met veel bezieling en plezier brengen zij blues gerelateerde nummers die op de gitaar gericht zijn. Het Krommerijn Festival biedt jaarlijks een podium aan bands zoals The Blues Sparks en onderscheidt zich hierdoor van andere festivals.

Alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een muzikaal, gezellig en sfeervol Krommerijn Festival waar ook aan de inwendige mens gedacht wordt.

Kaarten zijn vanaf nu te koop bij de voorverkoopadressen:

Boekhandel Van Ravenswaaij in Bunnik,

Slijterij Barrique in Odijk,

Eethuis aan 't Zand in Werkhoven en tevens eenvoudig online via www.krommerijnfestival.nl waar ook meer informatie te vinden is over artiesten en programmering.

Met de aankoop van toegangskaarten à €17,50, steun je bovendien het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten.

advertentie