Afbeelding
Eigen foto

Michelin sterrenchef bij Le Nord

Culinair

REGIO Michelin sterrenchef Sander Spruijt van restaurant de Burgemeester kookt samen met Grégory Nicole van Le Nord drie dagen de sterren van de hemel tijdens een unieke samenwerking. Op 4, 5 en 6 maart kan je genieten van een unieke culinaire belevenis. 

In het fraaie restaurant Le Nord zullen Sander Spruijt en Grégory Nicole hun creatieve creaties tentoonstellen. Spruijt en Nicole hebben een geweldig 6-gangen menu samengesteld van hun speciale ‘signature dishes’.

Michelin sterrenchef Sander Spruijt van restaurant de Burgemeester behoort al jaren tot de top van de Nederlandse gastronomie. Iedere dag opnieuw gebruikt de chef zijn zintuigen om zijn passie vorm te geven. ,,Zijn uitstekende techniek en neus voor topproducten zijn duidelijk aanwezig in de gerechten. De afwisseling van smaken en texturen is speels, boeiend en heerlijk”, aldus de inspecteur van Michelin.

Grégory Nicole is een bekende Franse chef, ooit begonnen in zijn woonplaats Le Touquet als maître bij hotel Le Picardy. Daarna werkt hij enkele jaren als souschef bij zowel ‘Au Coin des Bon Enfants‘ in Maastricht als bij ‘Le garage’ in Amsterdam voordat hij zijn eigen zaak opent in 2006. Bijna negen jaar lang runde Grégory Nicole met veel succes en plezier de Franse bistro en het restaurant ‘The French Café’ in het quartier latin van Amsterdam: de Pijp. Passie voor elkaar en voor écht lekker eten. Eten waar je van geniet in een mooie omgeving met goede service. Een avond uit eten is niet alleen genieten van een mooi opgemaakt bord of van een bijpassend wijnarrangement, het is zoveel meer dan dat. Voor Grégory Nicole is het een ‘way of life’.

Le Nord, Soestdijkseweg Noord 492, 3723 HM -Bilthoven, info@brasserielenord.nl

Reserveren kan via www.brasserielenord.nl/michelin-event/

advertentie