Afbeelding
Coen Burki

Voor de 29ste keer de Kerstactie van Lions Club Bunnik

8 december 2022 om 09:55 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 17 december zal de Lions Club Bunnik voor de 29ste keer de kerstactie organiseren. Zoals elk jaar willen we de inwoners van Bunnik, Odijk en Werkhoven die het minder breed hebben, verrassen met een kerstpakket. De afgelopen coronajaren moesten we dat helaas anders aanpakken en hebben we de inwoners van de gemeente Bunnik om een bijdrage gevraagd. Met deze bijdrage hebben we alsnog meer dan 150 kerstpakketten kunnen doneren.

Dit jaar kunnen en mogen we weer in de supermarkten staan. Met medewerking van Albert Heijn, Jumbo en Boni zullen we aan onze winkelende dorpsgenoten vragen of ze één of meerdere items extra willen aanschaffen. De Lions zullen bij de ingang de boodschappenlijsten uitdelen en bij de uitgang de items graag ontvangen. 

Daarnaast kunt u ook uw Douwe Egberts punten inleveren en mocht u vreemd geld over hebben, dan nemen wij dat ook graag aan. Ook zullen we weer flyers van deur tot deur bezorgen om ook een donatie via de website mogelijk te maken. Alle beetjes helpen en zo kunnen we met uw bijdrage de goede doelen blijven steunen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie