Afbeelding
Quatre Mains

Meesterpunten bij Bridgeclub Quatre Mains

5 mei 2022 om 10:30 Overig

ODIJK Afgelopen donderdag reikte wedstrijdleider Ton van ter Lienden van Bridgeclub Quatre Mains, aan drie leden het Certificaat Meesterpunten uit. Ria Pater, Anneke Peek en Bea Grave waren de gelukkige en hebben in de loop der jaren elk maar liefst 2000 meesterpunten bij elkaar gespeeld. Naast het certificaat kregen ze een goudkleurig klavertje opgespeld.

Madeleine Groenhof van de bridgeclub vertelt: ,,Als lid verdien je automatisch gratis NBB-Meesterpunten. Zo blijf je als beginner of vergevorderde, genieten van individuele groei. Je kunt je punten niet verliezen, ze gelden een leven lang. Met je lidnummer kun je meesterpunten verdienen, overal waar het NBB-Rekenprogramma gebruikt wordt. Dus niet alleen bij je eigen club, maar ook bij ‘open drives’, bridgereizen en toernooien.”

Bridgeclub Quatre Mains is op de eerste plaats een gezelligheidsclub, waar rekening wordt gehouden met de wensen en voorkeuren van de leden. Vanwege het 40-jarig bestaan van Quatre Mains is er op dit moment de mogelijkheid om lid te worden met een eenmalige korting van 40 gulden (= € 18,50) op het lidmaatschapsbedrag. ,,Wilt u lid worden of eerst een paar keer proefspelen, neem dan contact op met de ledenadministrateur Hans van Beek, via jfvbeek@gmail.com of 06-44502544.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie