info over het evenement
info over het evenement Gerco Bosch

‘Klimmen tegen MS’ Pannenkoekentocht

27 april 2022 om 22:28 Lokaal Deel je nieuws

Het Bunnikse team ‘Altijd Blijven Trappen 2.0’ zal op tweede Pinksterdag, maandag 6 Juni, deelnemen aan het sponsorevenement ‘Klimmen tegen MS’. De teamleden zullen 1 of 3 keer de Mont Ventoux, bekend van de Tour de France, op fietsen om geld in te zamelen voor onderzoek naar de zenuwziekte MS.

Als onderdeel van hun sponsorwerving organiseert het team op zondag 22 Mei een leuke en gezellige fietstocht met als gezamelijke afsluiting een lekkere (professionele) pannenkoek. Met drie verschillende routes over 25, 50 of 100 km is er voor elk wat wils. Van klein tot groot, en van gezin tot sportieve fietser. Er wordt gestart vanuit Bunnik, de pannenkoeken worden geserveerd in de buurt van Austerlitz. Na afloop wordt er gezamenlijk naar huis gefietst.

Deelnamekosten bedragen 10 euro per persoon, of 25 euro per gezin. Alle deelnamekosten komen ten goede aan de strijd tegen MS. Aanmelden of meer info via gercobosch@kpn.nl of via de ‘doneer nu’ optie op de website van het team (https://klimmentegenms.moves.ms/team/altijd-blijven-trappen-2-0) onder vermelding van namen en afstand(en).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie