Conferentieoord Samaya
Conferentieoord Samaya Mieke Tollenaar

Verwendagen voor mantelzorgers

26 april 2022 om 10:10 Lokaal Deel je nieuws

Kent u iemand voor wie het zorgen voor de partner, dochter of zoon, familielid of vriend(in) al lange tijd zwaar is? Voor wie even níet hoeven zorgen, even tijd voor zichzelf hebben of even op adem komen een wens is? Voor 14 mantelzorgers is dit mogelijk tijdens de verwendagen.

Van 22 t/m 24 augustus 2022 bieden wij 14 zwaarbelaste mantelzorgers een gastvrij verblijf aan in Samaya, het voormalige klooster in Werkhoven. Dit is mogelijk dankzij een aantal sponsoren.

Aanmelden is nu mogelijk via welkom@godswerkhof.nl.

Medewerkers van Conferentiecentrum Samaya staan tijdens de drie verwendagen garant voor een onbezorgd verblijf en heerlijke maaltijden. Het programma biedt een grote variëteit aan activiteiten, waaronder wandelen, begeleide meditatie, schilderen, een massage, een concert en meer. Het staat de mantelzorgers vrij daar al dan niet aan deel te nemen. Wie liever lang uitslaapt of wil genieten van de prachtige voormalige kloostertuin: het mag allemaal! Het gaat erom dat de mantelzorgers alle ruimte krijgen om op adem te komen en na afloop weer met nieuwe energie naar huis gaan.

De begeleiding tijdens deze dagen is in handen van twee begeleiders. Zij bieden een luisterend oor en begeleiden de groep en het programma.

Bent u of kent u een mantelzorger die u het gunt om even op adem te komen? Kijk dan snel op www.godswerkhof.nl voor meer informatie. Aanmeldingen (tot 1 juli) worden behandeld in volgorde van binnenkomst; deze kunt u sturen naar welkom@godswerkhof.nl.

Inwoners van de Kromme Rijnstreek hebben tot en met 24 mei voorrang.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie