Afbeelding
Syntus Utrecht

Neem gratis iemand mee in de bussen van Syntus Utrecht

30 april 2022 om 10:15 Verkeer en vervoer

UTRECHT Het voorjaar is losgebarsten. Om dat te vieren biedt Syntus Utrecht tot en met 29 mei gratis meereistickets aan. Zo kunnen inwoners van de provincie Utrecht er samen extra voordelig op uit met de bus. 

April en mei zijn maanden waarin veel te doen is. Met de meivakantie in aantocht, het festivalseizoen dat losbarst en feestdagen als Koningsdag en Hemelvaart, is dit hét moment om erop uit te trekken.

Naomi Elshof (marketeer bij Keolis Nederland, het bedrijf achter Syntus Utrecht): ,,De behoefte om naar buiten te gaan is groot. We hebben natuurlijk heel lang thuis moeten zitten, maar eindelijk mogen we weer. Zeker als de zon schijnt, trekken we er massaal op uit met z’n allen. Wij willen stimuleren om dat met de bus te doen. En om dat samen te doen.”

Met de voorjaarscampagne wil Syntus Utrecht reizigers inspireren er samen op uit te trekken en de bus te pakken voor een dagje shoppen in de stad, een museumbezoek of terrasjes hoppen. Het gratis meereisticket, geeft het extra zetje. Het gratis meereisticket is tot en met 29 mei te downloaden en op werkdagen te gebruiken na 9.00 uur en in het weekend de hele dag. Kijk op www.syntusutrecht.nl/voorjaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie