RMN komt geld tekort
RMN komt geld tekort RTVUtrecht/Jordi de Jong

Gewijzigde inzameldag RMN met Pasen

10 april 2022 om 10:45 Overig

BUNNIK Op tweede paasdag, maandag 18 april, is Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) gesloten en wordt er geen huishoudelijk afval opgehaaldDe container(s) die RMN normaal gesproken op deze maandag leegt, worden nu op een andere dag geleegd. Dit kan één of meerdere dagen vóór of na de feestdag zijn. Ook de recyclingstations zijn op tweede paasdag gesloten.

Op Goede Vrijdag halen de medewerkers van RMN het huishoudelijk afval op zoals inwoners dat gewend zijn. Dit geldt zowel voor de containers (kliko’s), als voor de boven- en ondergrondse verzamelcontainers. Ook de recyclingstations zijn op Goede Vrijdag open volgens de reguliere openingstijden. Houd bij een bezoek aan het recyclingstation wel rekening met een langere wachttijd, aldus RMN.

De container(s) die RMN normaal gesproken op deze maandag leegt, worden nu op een andere dag geleegd. Deze inhaaldag kan zowel voor als na Pasen zijn. Kijk voor de juiste inhaaldag op het digitale inzamelschema via www.rmn.nl. De container (kliko) moet ook op de inhaaldag vóór 7.30 uur aan de weg staan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie