Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Verlies teams Kromme Rijn Volleybal

3 april 2022 om 11:26 Volleybal

ODIJK De heren van volleybalvereniging VC Kromme Rijn hebben afgelopen week een onverwachte nederlaag geleden. De dames deden het helaas niet beter.

De Nevobo heren traden in Odijk aan tegen Vives uit IJsstelstein. De teams die op plaats 3 en 4 gaan eindigen in de competitie. De wedstrijd liep niet zoals werd gedacht. De thuisploeg kwam géén moment in het wedstrijdritme waardoor met name de middenaanval niet uit de verf kwam. Daarbij kwamen de buitenaanvallers moeizaam aan scoren toe. Niettemin bleef het de hele wedstrijd wel spannend. Uiteindelijk wonnen de gasten met 3–1 de wedstrijd en lijken de 3e te gaan eindigen.

De Nevobo dames speelden in en tegen Hooglanderveen een redelijke wedstrijd maar moesten de winst aan de thuisploeg laten. De wedstrijd moest beslist worden in een 5e set. Die ging met 15–12 naar de tegenstander. De VCKR dames staan nog wel keurig bovenin de middenmoot van de ranglijst.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl . Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie