Afbeelding
Landschap Erfgoed Utrecht

Workshop voor inwoners provincie Utrecht met groene ideeën

6 februari 2022 om 14:00 Natuur en milieu

UTRECHT Op woensdag 16 en donderdag 24 februari kan iedereen in de provincie Utrecht met een groen idee voor zijn buurt, dorp of stad meedoen aan de workshop ‘Crowdfunding en campagne voeren’.

Bijenkasten plaatsen, paddenpoelen maken, pluk- of moestuinen inrichten of educatieve natuurprojecten. Heb je een groen idee, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je nog bezig met de financiën? En wil je meer bekendheid? Doe dan mee, is de oproep.

CROWDFUNDING
In deze workshop leren de deelnemers de beginselen van crowdfunding en het voeren van een campagne. Hoe zet je een campagne op en hoe kom je in aanmerking komen voor een bijdrage van maximaal 1.000 euro (maximaal 25% van je doelbedrag).

Deze workshop wordt aangeboden door de Utrechtse KIEM fondsen (Elise Mathilde Fonds, K.F. Hein Fonds en Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht) en is een samenwerking van Landschap Erfgoed Utrecht, IVN Utrecht, Natuur- en Milieufederatie Utrecht en Voor je Buurt.

Deelnemen is gratis en per initiatief kunnen twee mensen meedoen. Aanmelden kan via www.landschaperfgoedutrecht.nl/agenda voor deze workshop op Landgoed Oostbroek in De Bilt op 16 februari. Op 24 februari vindt dezelfde workshop online plaats.

- Woensdag 16 februari 15.00 - 17.00 - Landgoed Oostbroek, De Bilt

- Donderdag 24 februari 19.30 - 21.00 - online

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie