De SVO Krommerijnstreek wisseltrofee voor meiden onder 13!
De SVO Krommerijnstreek wisseltrofee voor meiden onder 13! Hans de Ligt

Eerste clubkampioen ontvangt SVO Krommerijnstreek wisseltrofee!

13 januari 2022 om 11:52 Sport Deel je nieuws

Tessa, Nadine, Zoe, Tess, Janne, Vesper, Enna, Elja, Hannah en Vera vormen samen de Meisjes onder 13 van de SVO Krommerijnstreek. Dit splinternieuwe SVO Krommerijnstreek is een mooi voorbeeld van de succesvolle samenwerking tussen verschillende verenigingen. 4 meiden uit Bunnik, 4 uit Odijk en eentje uit Cothen, speelden de ‘pannen van het dak’ tot aan de winterstop.Maar liefst 77 doelpunten werder er gescoord, verdeeld over 10 wedstrijden, waarvan er 9 werden gewonnen.

Omdat de competitie abrupt eindigde en er meerdere  SVO teams op het punt stonden ‘winterkampioen’ te worden, werd door voorzitter Hans de SVO Krommerijnstreek Wisseltrofee in het leven geroepen. Die met een minimale voorsprong op de Meiden onder 15 en Vrouwen 18+ door onze jongste speelsters werd binnengesleept.

Speciale dank aan de trainsters Jael en Conny, Leiders Jon en Rozalie en gastspeelster Tessa van Bunnik JO12-1.

Alle speelsters en trainsters ontvingen een bioscoopbon en de beker mag tot aan het einde van het seizoen om beurt bij de meiden thuis staan. Wie er dan bovenaan staat in deze onderlinge competitie, neemt de trofee dan weer over. Laten we hopen dat we weer snel kunnen starten met de voorjaarscompetitie, de meiden van de MO13 zijn er al weer klaar voor in ieder geval.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie