Fleur Engberink nieuw lid raad van toezicht QuaRijn

10 januari 2022 om 11:56 Lokaal Deel je nieuws

BUNNIK Fleur Engberink is per 1 januari 2022 benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van QuaRijn. Zij vervult daarmee de financiële portefeuille. Engberink is momenteel directeur groep Finance & Expertise van de NS en heeft veel ervaring op het financiële vlak. Daarnaast kent zij de zorgsector vanuit haar eerdere functie als accountant bij KPMG. 

Juist haar onafhankelijke en frisse blik is van toegevoegde waarde voor QuaRijn, aldus QuaRijn. Over haar nieuwe functie zegt Engberink zelf: ,,Ik verbind mij graag aan zo’n mooie organisatie als QuaRijn. De impact van zorgmedewerkers niet alleen op cliënten, maar ook op iedereen in hun nabije omgeving is enorm. Ik draag daar graag op mijn manier aan bij door mijn ervaring in te brengen.”

Onlangs droeg Dirk Elsen zijn voorzitterschap van de Raad over aan Tom Bank. ,,Hiermee is de Raad van Toezicht weer compleet en kijken we uit naar een mooie samenwerking.”

QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. QuaRijn ondersteunt levenskwaliteit en menselijke waardigheid. ,,We richten ons op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie