Fanatieke strijd om de oliebollen
Fanatieke strijd om de oliebollen TTV OTIO

Eindejaarstoernooi OTIO prooi voor Ruud Oosthoek

18 december 2021 om 20:39 Sport Deel je nieuws

Zaterdagmiddag 18 december heeft tafeltennisvereniging OTIO het jaar sportief afgesloten met het traditionele eindejaarstoernooi. Door de corona-maatregelen was de club genoodzaakt de wekelijkse trainingsavonden in te ruilen voor de zaterdagmiddag. Achteraf gezien was het eindejaarstoernooi ook werkelijk de laatst mogelijke speeldag van het jaar.

Normaal gesproken wordt een toernooi gespeeld met enkel- of dubbelspelen, maar op het eindejaarstoernooi wordt de afgelopen jaren een tripelvariant gespeeld, dat wil zeggen dat elke wedstrijd bestaat uit een enkele speler tegen een koppel.

In snelle speelronden van 7 minuten werden in totaal 56 wedstrijden gespeeld op 4 tafels. Aan het eind werd een klassement opgemaakt. De nieuwelingen bleken zich kranig geweerd te hebben tegen de ervaren rotten. Zo wist Mohannad Sharroef veteraan Henny Pouw af te troeven in de strijd om de tweede plaats. Toernooiwinnaar werd tot zijn eigen verrassing Ruud Oosthoek, die naar huis ging met de wisselbokaal, een ronde plank die verdacht veel lijkt op een kaasplank annex tafeltennisbatje.

Na afloop van het toernooi was er gelegenheid te genieten van lokaal gebakken oliebollen, een broodje pulled-pork vers van de barbecue of gewoon een drankje. De organisatie bedankt de verschillende sponsors voor het ter beschikking stellen van de prijzen en hapjes. In het nieuwe jaar hopen we iedereen weer te zien op het moment dat de maatregelen met betrekking tot corona dat toelaten.

Tafeltennisvereniging OTIO wenst iedereen prettige feestdagen en een voorspoedig en vooral gezond nieuw jaar.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie