D66 lijsttrekker Ali Dekker
D66 lijsttrekker Ali Dekker Sebastiaan ter Burg

D66 presenteert kandidatenlijst en verkiezingsprogramma

16 december 2021 om 17:41 Lokaal Deel je nieuws

D66 Bunnik stelt verkiezingsprogramma en kandidatenlijst vast

D66 gaat in 2022 weer zelfstandig aan de gemeenteraadsverkiezingen deelnemen. De leden kozen voor een herkenbaar D66-geluid in het programma: meer betaalbare woningen, groene en duurzame dorpen en een politiek in verbinding met alle bewoners. Ook de kandidatenlijst is vastgesteld. Met plezier stelt D66 de top 6 van de lijst aan u voor. In totaal staan er 20 kandidaten op de lijst van D66.

De kandidaten

De lijst wordt aangevoerd door Ali Dekker (65) uit Odijk, momenteel wethouder in de gemeente Bunnik. Zij maakt het karwei rond de bouw van de Kersenweide graag af en zet zich in voor duurzame mobiliteit en bereikbaarheid van de dorpen. Nummer 2 op de kandidatenlijst is Onno James (28), in het dagelijks leven manager onderwijshuisvesting bij de gemeente Utrecht. Hij woont in Bunnik en zet zich in voor betaalbare woningen in de gemeente en het vergroten van de invloed van bewoners. Nummer 3 is Winny Toersen, raadslid uit Bunnik en naast haar werk als adviseur patiëntenbelang is zij actief bij verschillende (sport)verenigingen in Bunnik. Ze maakt zich al langer sterk voor een leefbare gemeenschap. Het sociaal domein is bij haar in goede handen. Nummer 4 is Ralph Hallo, raadslid uit Odijk en expert op het gebied van duurzaamheid en de energietransitie. Hij is gedreven om die in goede banen te leiden en de gemeente goed bestuurd en financieel krachtig te houden. Nummer 5 is Klaas Maijer uit Bunnik en docent informatica. Hij zet zich in voor versterking van de lokale democratie en een gemeente die (digitaal) toegankelijk is voor inwoners. Nummer 6 tenslotte is Reinier Hoff, hoogleraar medisch onderwijs uit Odijk. Hij richt zich op gezond leven in een gezonde leefomgeving.

D66 laat iedereen vrij, maar niemand vallen

Samen willen de D66-kandidaten voor de gemeenteraad van Bunnik zich inzetten voor de uitdagingen in Bunnik, Odijk en Werkhoven en een fijne samenleving. D66 laat iedereen vrij, maar niemand vallen!

Ons verkiezingsprogramma

Lees ons verkiezingsprogramma voor de komende 4 jaar op www.d66.nl/bunnik.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie