Sven Hardeman, Wilbert Vernooi (uit Werkhoven) en Erik van Donselaar waren aanwezig bij de overwinning van Max Verstappen.
Sven Hardeman, Wilbert Vernooi (uit Werkhoven) en Erik van Donselaar waren aanwezig bij de overwinning van Max Verstappen. Erik van Donselaar

Wilbert uit Werkhoven zag hoe Max Verstappen wereldkampioen werd in Abu Dhabi: ‘Dit was een onvergetelijke ervaring’

13 december 2021 om 11:00 Autosport

WERKHOVEN/ABU DHABI Tussen de duizenden Nederlanders op de tribune in Abu Dhabi afgelopen zondag zat ook Wilbert Vernooij uit Werkhoven. Hij genoot van de race en natuurlijk voornamelijk van de laatste ronde ervan. In die ronde haalde Max Verstappen zijn rivaal Hamilton in, waardoor hij Wereldkampioen Formule 1 werd. 

Wilbert Vernooij stond kort geleden in de krant als genomineerde voor de BHIK ondernemersprijs met VCompany Groep. Afgelopen zondag had hij zijn hoofd bij andere zaken. Vlak voordat hij het vliegtuig in stapte om terug te vliegen naar Nederland, sprak Bunniks Nieuws hem kort. Nog nooit woonde Wilbert een Grand Prix bij, dit was de eerste keer. ,,Ik heb wel meteen een hele mooie te pakken.” 

Bijna de hele race leek het erop dat Louis Hamilton zijn achtste wereldtitel zou grijpen, Verstappen verloor de eerste plek meteen bij de start. ,,Het was erg stil op de tribune tijdens de race, niemand verwachtte dat hij zou winnen.” Toch gebeurde dat, geholpen door de inzet van de safety car. ,,Het was echt een onvergetelijke reis, de sfeer was bizar mooi. Na de race zijn we naar Martin Garrix geweest, dat was een super afsluiter.” De DJ gaf een podiumshow op het circuit. 

Wilbert zal nog lang nagenieten van deze bijzondere ervaring. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie