vrijwilligerswerk voor het cursusproject, organiseren en meedoen!

10 november 2021 om 15:19 Lokaal Deel je nieuws

Cursusproject Bunnik, Odijk, Werkhoven organiseert laagdrempelige cursussen en workshops voor de inwoners van Bunnik, Odijk en Werkhoven. Het team dat het cursusaanbod samenstelt en organiseert, bestaat helemaal uit vrijwilligers. Het cursusprogramma is gevarieerd en wisselt per seizoen.  Je kunt denken aan workshops op het creatieve vlak en op het gebied van koken, bijvoorbeeld Mexicaans of Italiaans, taalcursussen en cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld mindfulness. Ook natuur- , beweeg-, foto- en computercursussen komen aan bod. De cursussen en workshops worden gegeven van half januari t/m mei en van september t/m november, meestal  in het cursusgebouw in Odijk.. 

Cursusorganisator/coördinator

Lijkt het je leuk in voor- en najaar enkele cursussen te organiseren en ze ook bij te wonen dan is dit een leuke vrijwilligersfunctie voor je!

Wat ga je doen:

- je benadert (potentiële) docenten en overlegt over het geven van een cursus of workshop;

- je maakt afspraken met de docent en legt ze vast;

- je onderhoudt via e-mail contact met de cursisten;

- je kunt gratis deelnemen aan de cursus die je hebt georganiseerd en treedt dan op als gastheer of gastvrouw

Tijdsbeslag:

afhankelijk van het aantal cursussen/workshops dat je organiseert;  voornamelijk in de periode dat de cursussen worden georganiseerd en uitgevoerd (voor- en najaar)

Je komt werken bij een gezellige vrijwilligersgroep. Eens per jaar organiseren we een etentje voor alle vrijwilligers.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op met de centrale cursuscoördinator Irene van den Broek. Zij is bereikbaar via e-mail: coordinator.cpbunnik@gmail.com of telefonisch op 06-16791662.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie