Scheidsrechter spreekt verdediger van 't GOY (2) vermanend toe na een overtreding op Koen Huisman.
Scheidsrechter spreekt verdediger van 't GOY (2) vermanend toe na een overtreding op Koen Huisman. Peter Beemer

Geen doelpunten in streekderby AURORA -’t GOY

7 november 2021 om 14:52 Sport Deel je nieuws

Een gelijk opgaande wedstrijd waarin ‘t GOY twee beste mogelijkheden kreeg om de wedstrijd te beslissen, zo bleek aan het einde van deze Krommerijnstreek derby.  ‘t GOY dat bovenaan de ranglijst staat in de strijd om de “Hans van Echtelt Cup” wilde dat graag zo houden.  AURORA dat pas één derby had gespeeld,  waarin het verloor uit tegen BUNNIK ‘73, wilde na de gewonnen wedstrijd van vorige week  een goed vervolg geven.  Kansen waren er wel maar gescoord werd er dus niet door de beide ploegen. Na afloop van de wedstrijd, met de goed leidende jonge scheidsrechter Boudazdaz,(18 jaar)  overheerste  tevredenheid.
Kansen in de eerste helft waren er van AURORA zijde voor Jeffrey Renzenbrink, Milton van Dam en Thijs Mulder maar gescoord werd er niet. Ook ‘t GOY had mogelijkheden vooral net voor rust maar het schot van een van de aanvallers van ‘t GOY ging voorlangs het doel van AURORA.
In de tweede helft het zelfde speelbeeld waar t GOY in de 70e minuut leek te scoren maar door een uiterste krachtsinspanning wist aanvoerder Roel Oudshoorn dit te voorkomen. De ploegen namen daarna genoeg met een gelijkspel in deze sportieve ontmoeting.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie