Mix1 35+ 2e klasse
Mix1 35+ 2e klasse Arno Bloemkolk

Kampioenen BLTC De Niënhof

3 juni 2018 om 20:46 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 2 juni werd de voorjaarscompetitie van 2018 bij BLTC De Niënhof afgesloten met een gezellige BBQ, waarbij uiteraard ook de kampioenen werden gehuldigd. 15 teams namen deel aan deze competitie: één damesteam op donderdag-, één dames- en een mixteam op vrijdagavond. Op zondag 2 herenteams en op zaterdag 1o teams:

-2 damesteams
-3 mixteams
-5 herenteams

Voor aanvang van de laatste competitiedag waren er 5 teams die een reëele kans maakten op het kampioenschap. Dames 1 won met 6-0, maar concurrent Vechtlust won met 5-1 en had daardoor in totaal 1 punt meer. Heren 4 eindigde gelijk met haar concurrent uit Huizen. Het onderling resultaat was in het voordeel van Huizen. Balen voor het team onder aanvoering van Jitse Hoogenboom. Het mixteam van aanvoerder Wouter Goes werd na vorig jaar kampioen te zijn geworden in de 3e klasse nu kampioen in de 2e klasse. Zij wonnen alle wedstrijden. Evert Broekers leidde zijn Heren 2 op dezelfde wijze naar de 1e klasse: 7 gewonnen wedstrijden.

Op zondag werd ook Heren 2 met aanvoerder Pepijn Broekers (inderdaad: een zoon van Evert) kampioen. Ook zij verloren geen wedstrijd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie