Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Damesteams VC Kromme Rijn doen het goed

18 oktober 2021 om 13:30 Volleybal

VC Kromme Rijn Volleybal

BUNNIK Volleybalvereniging VC Kromme Rijn heeft afgelopen week weer thuiswedstrijden gespeeld. Beide damesteams wonnen riant. De heren helaas niet.

De Nevobo dames speelden tegen De Valk uit Montfoort. Met de teruggekeerde Kathelijn in de basis werd een uitstekende wedstrijd gespeeld. Zij maakte zowel het 1e als het laatste punt van de wedstrijd met als eindresultaat een 4–0 overwinning. Met de 5 punten voor de ranglijst staan de dames nu keurig 5e in de tussenstand.

De Nevobo heren ontvingen mede koploper VV Switch uit Utrecht. De wedstrijd liep niet wat er van verwacht werd. De gasten hadden mee slagkracht in het team. VCKR keek de hele wedstrijd tegen een achterstand aan en leed een terechte 4–0 nederlaag. Alleen in set 2 kwamen de mannen dichtbij setwinst maar ook dat lukte net niet.

Het dames-team in de Zeister Volleybal Competitie deed het wederom uitstekend. Tegen Cito uit Zeist speelden ze een overtuigende wedstrijd die met de maximale score van 3–0 werd gewonnen. Hiermee zijn de vrouwen meteen koploper in de ranglijst geworden.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl.

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie