Verdediger Ruben van den Hoeven wordt achtervolgt door een BUNNIK '73 verdediger. Peter Beemer

AURORA laat wedstrijdpunten achter in BUNNIK.

17 oktober 2021 om 20:38 Sport Deel je nieuws

Voor AURORA de eerste wedstrijd tegen een Krommerijnstreek elftal  Bunnik ‘73 die naast alle andere uit de Krommerijn komende verenigingen in één Klasse ingedeeld zijn dit seizoen. AURORA was ondanks de Beker nederlaag afgelopen dinsdag thuis tegen VALLEIVOGELS  (uitslag: 1-8 ) vol vertrouwen naar BUNNIK afgereisd. In de beginfase leek AURORA snel op voorsprong te komen maar het lukte spits Jeffrey Renzenbrink  net niet de bal in het doel te prikken. Halverwege de eerste helft kreeg BUNNIK ‘73 een vrije trap te nemen net buiten het strafschopgebied.  De bal werd onhoudbaar in de verre hoek geschoten waarmee de thuisclub op 1-0 voorsprong kwam. Het spel ging daarna  over en weer waarbij BUNNIK ‘73 de betere ploeg werd maar tot de rust niet tot scoren kwam.
Dat lukte bijna wel direct na aanvang van de rust waar keeper Tom Klever  zijn ploeg op de been hield. De thuisclub werd sterker maar kon dat niet uitdrukken in het maken van doelpunten. Na bijna een uur spelen kreeg AURORA een strafschop te nemen nadat een verdediger van BUNNIK ‘73 de bal op de arm kreeg. De strafschop werd benut door Jeffrey Renzenbrink en dat gaf AURORA hoop. Met nog 10 minuten te spelen was het  BUNNIK ‘73 dat  de voorsprong nam.  De laatste fase van de wedstrijd voelde echt als een streekderby aan waarbij luidruchtige supporters en opportunistisch voetbal  zorgde voor een aantal incidenten  waarbij de scheidrechter gelekaarten  aan een aantal BUNNIK’73 spelers uitdeelde. Sander de Bruin leek uit een vrij trap de gelijkmaker te maken maar de bal vloog rakelings naast de paal. Direct daarna kwam BUNNIk ‘73 van uit een counter op de 3-1 en floot de scheidsrechter direct voor het einde van de wedstrijd.

Op de site van AURORA kunt u de uitslag, programma en stand om de Kromme Rijn Bokaal ‘21-2