Geslaagde krachttoer van Celeritas mannen

17 oktober 2021 om 20:05 Sport Deel je nieuws

De mannen van Celeritas hebben de afgelopen week een druk programma afgewerkt, 3 wedstrijden in 7 dagen.          Nadat er zondag in eigen hal werd gespeeld tegen de Meeuwen volgde er dinsdagavond een bekerwedstrijd om de landelijke handbalbeker tegen Lotus uit Hoofddorp en zaterdagavond  in Breda de competitiewedstrijd tegen     Breda United. Deze serie van drie wedstrijden in een kort tijdsbestek werd goed afgesloten nadat In de bekerwedstrijd Lotus in een spannende slotfase met 21-19 werd verslagen na een 11-10 ruststand. In Breda zaterdagavond leek het in het begin een stuk moeilijker te gaan worden, doch Celeritas  wist zich knap te herstellen en ging met een 11-13 voorsprong  rusten. Het begin van de tweede helft was voor Celeritas flitsend voor dat iemand het door hand leidde Celeritas 11-16, die voorsprong  van 5 doelpunten werd door de Bunnikse ploeg koesterd en zij llieten de thuisploeg niet naderbij komen. Bij de stand 21 - 26 en nog ruim 5 minuten te spelen geloofden  de Brabanders het  wel en kon Celeritas eenvoudig met een 22 - 32 overwinning huiswaarts keren en de drukke handbal week positief afsluiten.