Folkert de Jong probeert de bal in het doel te kopen maar de keeper voorkomt dit. Peter Beemer

Verdiende overwinning SV AURORA

3 oktober 2021 om 13:09 Sport Deel je nieuws

De tweede wedstrijd van SV AURORA uit tegen DVSA begon met een minuut stilte  ter nagedachtenis aan Wim Dijkman. Waar AURORA vorige week het kaas van haar brood liet eten was dit gedurende de gehele wedstrijd anders.  Na een mooie aanval kon Jeffery  Renzenbrink  al snel de 0-1 binnen trappen. AURORA kreeg daarna voldoende kansen op de score te verhogen maar dit gebeurde niet. Met veel discipline en inzet speelde AURORA de bal rond en bracht het DVSA in problemen.  Snelle tegen aanvallen van DVSA leverde geen doelpunten op.
Na rust kon DVSA via een strafschop gelijk maken maar daarna pakte AURORA de draad weer op en wist nog twee keer te scoren . Een lage kopbal  van Folkert de Jong verraste de Amenrongse keeper zo ook een hard ingeschoten bal van Ferdi Vermeulen.
Trainer Harold Valkenburg  gaf na de wedstrijd zijn elftal dan ook een compliment voor het vertoonde spel.