Het elftal van SV AURORA voor aanvang van de wedstrijd.
Het elftal van SV AURORA voor aanvang van de wedstrijd. Peter Beemer

AURORA verliest met ruime cijfers.

25 september 2021 om 19:56 Sport Deel je nieuws

AURORA  verloor haar eerste competitiewedstrijd van CANDIA ‘66 uit Rhenen  met 1-4. Deze stand was al na ruim een half uur spelen bereikt.  AURORA kon geen vuist maken tegen de gasten uit Rhenen die het betere van het spel hadden. Bij de 0-1en 0-2 gingen verdediger Mike van Lunsen en keeper Tom Klever niet vrijuit. Ferdi Vermeulen wist de aansluitingstreffer op zijn naam te schrijven. CANDIA ‘66 raakte door deze treffer niet van de kook en stelde al snel orde op zaken. Nog voor de rust scoorde de aanvallers van CANDIA ‘66 nog twee keer.

Na rust probeerde AURORA terug te komen in de wedstrijd maar CANDIA ‘66 bleef heersen. Tegen het einde van de wedstrijd wist AURORA de schroom van zich af te gooien maar kon niet tot score komen. De gasten waren nog dichtbij een doelpunt maar de bal belandde op de lat. Scheidsrechter Liedek uit Amsterdam floot een prima wedstrijd welke sportief verliep.