Afbeelding
Odijk komt Thuis

Odijk komt thuis zonder handdruk van Odijk

26 september 2021 om 14:00 Activiteiten

ODIJK Het bekende gratis Odijkse dorpsfestival wordt zondag 3 oktober in een light versie gehouden. Om 14.00 wordt het Beweeglint officieel geopend. En direct daarna kunnen belangstellenden gaan sporten, samen met de Buurtsportcoaches (zie www.bunnikbeweegt.nl). In de Lindenhof kan men naderhand douchen en dan aanschuiven bij Odijk komt thuis.

GEEN HANDDRUK Om 15.00 uur zou de handdruk van Odijk door het Dorpshuis uitgereikt worden. ,,Omdat we tot 14 september moesten wachten of het festival door kon gaan was er geen tijd meer om tot een goede en verdiende keuze te komen”, laat de organisatie weten.

KOFFIEUURTJE Het koffieuurtje van de Huiskamer van Odijk in De Linde om 15.00 uur gaat wel door. ,,De leden zijn van harte welkom, bent u nog geen lid dan is dit dé gelegenheid om ongedwongen kennis te maken en de bezoekers vragen wat de Huiskamer allemaal doet (www.huiskamervanodijk.nl). Vanaf 15.30 starten de optreden op het Open podium (dat al helemaal volgeboekt is met verschillende acts). Voor de kinderen is ook iets georganiseerd. Het podium gaat door tot ongeveer 19.30 uur. Er wordt voldoende food & drinks aangeboden om tot het eind te kunnen blijven. Bij Odijk komt thuis 2021 zijn er activiteiten voor verschillende doelgroepen. Kies welke u het leukste vindt en kom er bij. Bij mooi weer houden we het festival buiten, is het minder dan gaan we het Dorpshuis in.”

,,We checken uw corona app zodat u zowel binnen als buiten (bij mooi weer) kunt genieten. Geen idee hoe dat werkt? leden van de Huiskamer kunnen bij de vrijwilligers van het Digi Café terecht voor hulp. Heeft u geen geldige QR code dan kunt u via 0800 -1202 een afspraak met de GGD maken voor een gratis test. Wordt het festival binnen gehouden dan sluiten de deuren voor bezoekers als 75% van de capaciteit is bereikt.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie