Zonnepanelen
Zonnepanelen Eef

Cursusproject Bunnik: Stijging Energiekosten – Infoavond Zonnepanelen op je dak.

20 september 2021 om 17:06 Lokaal Deel je nieuws

In mei dit jaar heeft u misschien in het Groentje het artikel van Mariska Reijmerink over zonnepanelen gelezen en mijn aanvulling daarop.

Vandaag lees ik in een landelijk dagblad (wederom) een artikel over de sterk stijgende energieprijzen. Een gemiddeld gezin betaalt nu al honderden euro’s meer dan vorig jaar en ook de komende jaren zullen de energieprijzen naar verwachting de pan uit rijzen.

Daarom is het reuze interessant eens na te denken over zonnepanelen op je dak om in ieder geval je stroomkosten te verlagen of in de meeste gevallen tot 0 terug te brengen.

Bij het Cursusproject Bunnik is een informatieavond over ‘Zonnepanelen op je dak’. Gewoon een simpel verhaal waar je zoal aan moet denken, niet technisch en ook geen verkooppraatje. Stijgende energieprijzen, klimaatdoelstellingen, 0% rente op je spaargeld. Zelfs al je het geld er niet voor hebt liggen zijn er mogelijkheden zonnepanelen te installeren. Meer weten over dit alles? Kijk dan op www.cursusprojectbunnik.nl in de categorie Diversen voor informatie over deze avond(en).

Eef Goes
Odijk

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie