Aan de waterkant langs het Slagmaatpad
Aan de waterkant langs het Slagmaatpad Landschap Erfgoed Utrecht

Coördinator gezocht voor Klompenpad het Slagmaatpad

20 september 2021 om 13:34 Lokaal Deel je nieuws

Voor het Slagmaatpad bij Bunnik en Houten is Landschap Erfgoed Utrecht op zoek naar een vrijwillig coördinator. De coördinator stuurt onder andere de vrijwilligersgroep van het pad aan en zorgt voor de planning van de werkzaamheden voor het beheer en onderhoud. Een medewerker van Landschap Erfgoed Utrecht begeleidt de coördinator.

Deze vrijwilligersfunctie kan eventueel door een duo worden uitgevoerd. Belangrijke kenmerken van de coördinator zijn goede sociale en communicatieve vaardigheden, mensen kunnen motiveren, begeleiden en enthousiasmeren, een praktische en natuurlijk affiniteit met wandelen. Je bent minimaal een dag per maand beschikbaar. De coördinator ontvangt een onkostenvergoeding, een bijdrage voor een activiteit met de vrijwilligersgroep, gratis deelname aan cursussen, materialen en dienstkleding en ondersteuning en persoonlijke begeleiding.

Geïnteresseerd?
Meld je dan aan via vrijwilligerswerk@landschaperfgoedutrecht.nl of bel naar 030 - 22 19 712. Meer informatie is ook te lezen op https://www.landschaperfgoedutrecht.nl/word-vrijwilliger/vrijwilligersvacatures/cooerdinator-klompenpad-slagmaatpad-bunnik-en-houten/


Het Slagmaatpad is 7 km lang en start bij TOP Fort bij Vechten. De route loopt door het buitengebied van Bunnik en Houten en komt langs Fort bij Vechten, door natuurgebied en over boerenland. Het Slagmaatpad is ook een Klompenpad KIDS met speelgelegenheden onderweg en een aparte KIDS folder. In de provincie Utrecht zijn 35 Klompenpaden. Landschap Erfgoed Utrecht zorgt met de inzet van vrijwilligers voor het beheer van de Klompenpaden en ontwikkelt ook nieuwe paden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie