Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Teams volleybalvereniging VC Kromme Rijn weer volop in competitie

19 september 2021 om 14:45 Volleybal

BUNNIK De teams van volleybalvereniging VC Kromme Rijn zijn weer volop in competitie. Afgelopen week is ook de Nevobo competitie van start gegaan.

Heren–1 speelde in Houten tegen Taurus en kwam uitstekend uit de startblokken. Een klinkende 4–0 overwinning werd behaald en de heren mogen zich de 1e koploper van de ranglijst noemen. De hele wedstrijd hadden de mannen onder controle. De teruggekeerde Gido en Jeroen scoorden er lustig op los. En ook de bankzitters kwamen ruimschoots aan spelen toe.

Dames–1 moesten naar Benschop en werden meteen getracteerd op een loodzware wedstrijd. De 5e set moest de beslissing brengen en die ging helaas met 17–15 naar de thuisploeg. Komende vrijdag spelen zowel de dames als de heren in en tegen VC Houten.

Teams Gemengd 1 en 2 in de Zeister Volleybal Competitie speelden tegen elkaar. Dit was feitelijk een wedstrijd jong tegen oud. De jeugd (= mix-2) had weinig te vrezen van de senioren die noodgedwongen met louter invalheren moest spelen. Onder de toeziende ogen van de kersverse nieuwe voorzitter van de ZVC werd het een eenvoudige 3–0 overwinning.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar penningmeester@vckrommerijn.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie