Afbeelding
Utrechts Operakoor

Utrechts Operakoor zoekt leden

18 september 2021 om 10:00 Overig

UTRECHT In september zijn we weer begonnen! Zingt u met ons mee? 

Het Utrechts Operakoor (UOK) is een groot koor van 55 amateurzangers en 25 projectleden. We leggen ons toe op het uitvoeren van grote en kleine concertante opera- en belcantoconcerten. Het koor, opgericht in 1979, is één van de grootste koren van Utrecht en vierde in 2019 haar 40-jarig jubileum. Plezier in het samen zingen van mooie operanummers staat bij ons voorop. De artistieke leiding is sinds 2013 in handen van dirigent Ardjoena Soerjadi.

Heeft u altijd al willen zingen of wilt u ook wel eens met ons op het podium staan met een mooi operaconcert. Sluit dan bij ons aan. Voor maart 2022 staat de opera Giovanna d`Arco van Giuseppe verdi in TivoliVredenburg op het programma.

Op woensdagavond 1 september is het nieuwe koorseizoen weer van start gegaan. U kunt meedoen als vast koorlid of als projectlid deelnemen aan een bepaalde uitvoering. Alle stemsoorten, m.n. mannenstemmen zijn welkom. Voor sopranen-1 geldt tijdelijk een wachtlijst. Het kunnen lezen van notenschrift is geen vereiste.

Interesse? Kom kijken of zing mee op een repetitie-avond. Voor meer informatie kijk op: www.utrechtsoperakoor.nl of mail naar info@utrechtsoperakoor.nl of bel met Ruud Bos (voorzitter): 06-53796135

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie