Open Dag Muziekschool “De Kromme Rijn”

10 september 2021 om 15:03 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 18 september vindt van 14.00u tot 17.00u uur de Open Dag plaats van Muziekschool “De Kromme Rijn”, Camminghalaan 27B te Bunnik.

Vanaf 14.00u staan alle deuren open voor een kennismaking met de docenten en hun instrumenten. Deze Open Dag is een prima gelegenheid om in een gezellige en ongedwongen sfeer instrumenten uit te proberen. Blazen, strijken of zingen, met kleppen, snaren of toetsen, klassiek of licht, het aanbod is enorm gevarieerd. Door zelf te proberen en te voelen wat ieder instrument teweeg brengt kunnen zowel kinderen als ook volwassenen ervaren welk instrument hen het beste ligt.

Ook is er algemene informatie te verkrijgen over het aanbod van lessen en cursussen, tarieven en aanschaf of huur van instrumenten. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden proeflessen aan te vragen en inschrijvingen voor het komende schooljaar te doen.

Bij de ingang van de muziekschool wordt informatie gegeven over de aangepaste regels in verband met corona. Bezoekers worden door het pand geleid langs de verschillende instrumenten en verlaten de school aan de achterzijde. Inschrijven is niet nodig maar het kan zijn dat er bij de deur even gewacht moet worden. Iedereen is van harte welkom.

www.muziekschoolbunnik.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie