Aanvoerder Roel Oudshoorn beleeft met zijn team een prima middag in Utrecht.
Aanvoerder Roel Oudshoorn beleeft met zijn team een prima middag in Utrecht. Peter Beemer

AURORA wint eerste bekerwedstrijd uit bij Nieuw Utrecht.

5 september 2021 om 18:39 Sport Deel je nieuws

Na een seizoen zonder voetbal konden de spelers van AURORA eindelijk weer eens een officiële wedstrijd spelen. In de bekerwedstrijd van vandaag was NIEUW UTRECHT  de onbekende tegenstander. Nog niet eerder speelde de elftallen tegen elkaar. In het zonnige Utrecht wist AURORA al snel tot score te komen. De tegenstander kreeg weinig tot geen kansen om het AURORA lastig te maken.  Met de rust leidde AURORA al met 0-5 met doelpunten van Jeffrey Renzenbrink 3x en Ferdi Vermeulen  2x.
Na rust het zelfde spelbeeld waardoor trainer  Harold Valkenburg veel spelers speelminuten liet maken. De eindstand werd bereikt met een score van 0-8. De laatste doelpunten kwamen op naam van Ferdi Vermeulen, Hans Meijer en Milton van Dam.
Komende zaterdag opnieuw een bekerwedstrijd thuis tegen SPORTING ALMERE, aanvang 14:00 uur. We zien u graag langs de lijn met inachtneming van de 1,5 meter afstand tot elkaar.