Vier het lustrum van S.V. Odijk Tennis mee!

5 september 2021 om 16:34 Sport Deel je nieuws

Dit jaar bestaat S.V. Odijk Tennis 50 jaar. Graag had de vereniging dit groots met elkaar willen vieren, maar helaas is dat niet mogelijk. Wat wel mogelijk is, is het spelen van wedstrijden. Daarom is het Lichttoernooi eenmalig omgetoverd naar Lustrum Lichttoernooi 2021 en komen de classics nog een keertje terug. 

Oorspronkelijk werd het Lichttoernooi gespeeld tussen spelers uit Bunnik, Odijk en Werkhoven. Het dorp dat de meeste wedstrijden won, nam de bokaal mee naar huis. De afgelopen jaren zijn er steeds meer spelers uit het Kromme Rijn gebied gekomen, die graag deelnamen aan di toernooi. Het Lustrum Lichttoernooi vindt plaats van zaterdag 2 oktober t/m zondag 10 oktober. Het Lichttoernooi kenmerkt zich door de A-poule, waarin het mogelijk is om als 7-8-9 speler samen te tennissen met een 3-4-5 speler of twee 6 spelers samen. Dit jaar zou het ontzettend leuk zijn om veel oud-leden te ontmoeten tijdens het toernooi. Mochten oud-leden niet meer tennissen, dan kunnen ze zich aanmelden via ctc@svodijktennis. 

Jarenlang speelden op de finalezondag onze oudere leden uit de gemeente met elkaar de classics, gevolgd door een heerlijke lunch. Dit jaar komen de Classics nog één keertje terug op zondag 3 oktober. De classics heeft een inloop vanaf 13.00 uur met een heerlijk kopje koffie of thee, gevolgd door een warming-up. Daarna worden er dubbelwedstrijden van 30 minuten gespeeld. Na het gezellig tennissen met elkaar wordt er een heerlijke (door onze eigen leden gemaakte) High Tea geserveerd. Aanmelden kan ook door te mailen naar ctc@svodijktennis.nl. Ook hier ontmoeten wij graag oud-leden uit Bunnik, Odijk en Werkhoven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie