Juliette Borggreve met het karretje waar de Veldkeuken 19 jaar geleden mee begon
Juliette Borggreve met het karretje waar de Veldkeuken 19 jaar geleden mee begon Kuun Jenniskens

Veldkeuken start verbouwing bakkerij

27 mei 2018 om 11:32 lokaal

BUNNIK Nog een weekje en dan starten René en Juliette Borggreve van de Veldkeuken met de verbouwing van boerderij 't Goed ten Rhijn. Dat is de witte monumentale boerderij die vanaf het Jaagpad te zien is, vanaf de veldkeuken richting de jeugdherberg.

Kuun Jenniskens
 

Het is leuk om bij deze gelegenheid terug te blikken op hoe het allemaal begon. In de stal van de boerderij - die verbouwd gaat worden als bakkerij - staat het karretje waar René en Juliette 19 jaar geleden mee op pad gingen.

Het Veldkeuken karretje is precies op maat gemaakt, zodat er soepen, koffie en thee in konden worden warm gehouden. Er was een kastje voor de taart, en eentje voor het brood. En niet te vergeten een vak om twee klapstoeltjes voor René en Juliette in op te bergen.

Binnenkort spreken we met Juliette Borggreve verder over de plannen van de Veldkeuken met deze prachtige boerderij. De onderneming groeit zo hard, dat er meer ruimte nodig is om producten zoals brood en jams te bereiden. ‘t Goed ten Rhijn wordt geen plek om gasten te ontvangen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie