Inschrijving Bunniks Mooiste geopend

22 mei 2018 om 12:40 lokaal

BUNNIK Op zaterdag 1 september vindt weer het leukste hardloopevenement in de regio plaats, Bunniks Mooiste 2018. De inschrijving is geopend. Je kunt je voor Bunniks Mooiste inschrijven via www.inschrijven.nl.

De voorinschrijving loopt tot en met 26 augustus. Bij inschrijving tot en met 19 augustus komt je voornaam op het startnummer. De organisatie adviseert om je snel in te schrijven. Er is namelijk maar een beperkte na-inschrijving mogelijk en het aantal deelnemers groeit nog elk jaar. In totaal kunnen er 1.100 deelnemers meedoen. Om de toeloop bij de inschrijving voorafgaand aan de start te verminderen, wordt verzocht dan ook zoveel mogelijk vooraf in te schrijven. Dit kan nu al en is goedkoper.

Ook dit jaar zijn de afstanden 1 en 2 kilometer voor de kinderen (de Henk & Wil kinderlopen) en 6 en 12 kilometer voor de volwassenen. Daarnaast is er de TempoTeamloop. Voor deze loop kunnen 4-6 deelnemers zich individueel inschrijven voor de 6 kilometerloop, onder vermelding van de team naam. De aanvang van het evenement is 16.45 uur, met een warming-up voor de kinderen. Het start/finish terrein is weer het Dorpsplein. Op het plein staat een springkussen, een afgezet gedeelte met speeltoestellen voor de allerkleinste kinderen en een aantal foodkramen. De na-inschrijving vindt plaats op de dag van de loop, in de Witte Huisjes: voor de 1 en 2 km van 14.00-16.30 uur, voor de 6 en 12 km van 14.00-17.30 uur. Je kunt dan ook nog een team opgeven voor de TempoTeamLoop.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT Vind je het leuk om mee te werken aan de twaalfde editie van Bunniks Mooiste op zaterdag
1 september en ben je ouder dan 16 jaar? Het maakt niet uit wat je wilt doen, hoeveel tijd je beschikbaar hebt, of wanneer je kunt helpen. Alle hulp is welkom. De organisatie is op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen als verkeersregelaar, bij de inschrijving of de waterpost, bij het uitdelen van medailles en drankjes bij de finish of bij het klaarzetten vooraf en het opruimen na afloop. Je kunt je digitaal aanmelden via het formulier vrijwilligers op de website www.bunniksmooiste.nl, graag óók als je al eens vrijwilliger bent geweest. Er zijn circa 100 vrijwilligers nodig: vóór, tijdens en na het evenement.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie