50 jaar Yumbo

26 augustus 2021 om 08:57 Lokaal Deel je nieuws

50 jaar Yumbo

Op zaterdag 2 oktober vieren we dat Yumbo al meer dan 50 jaar een plek is om elkaar te ontmoeten en samen van alles te beleven. Dit doen we met  vrienden, familie, leden, donateurs en oud-leden.

Naast het organiseren van een groot feest willen we ook stilstaan bij de rijke geschiedenis van Yumbo. We worden heel blij van verhalen, filmpjes, fotomateriaal en alles wat leden en oud leden nog ergens in een doos op zolder hebben liggen of in hun hoofd bewaren als herinnering.

Dit jubileum betekent ook 50 jaar Yumbo muziekgeschiedenis. Veel leden van toen en nu zijn grote muziekliefhebbers en op Yumbo kwam je daardoor vaak in aanraking met bijzonder fraaie nummers waar je prima op kon dansen of over kon discussiëren. Voor dit jubileum willen we dan ook een top 50 samenstellen van nummers die volgens jou niet mogen ontbreken als je terugdenkt aan je tijd op Yumbo. Op 2 oktober zullen we de lijst presenteren en de top 5 in ieder geval ten gehore brengen.

Dus laat weten dat je erbij bent, geef je persoonlijke top tien Yumbo songs door en stuur je persoonlijke herinnering of bijzonder verhaal. Ook als je fotomateriaal of andere zaken hebt om de geschiedenis in beeld te brengen horen we het graag.

Mail naar het speciale mailadres yumbo50jaar@yumbo.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie