Piet en Anja Voskuilen zagen in 25 jaar vele gasten voorbij komen op hun camping de Prinsenhof in Odijk
Piet en Anja Voskuilen zagen in 25 jaar vele gasten voorbij komen op hun camping de Prinsenhof in Odijk Agnes Corbeij

Prinsenhof is 25 jaar

23 augustus 2021 om 11:00 Mensen

ODIJK Anja en Piet Voskuilen startten 25 jaar geleden een kleine camping naast hun boerenbedrijf aan de Werkhovenseweg in Odijk. Al die jaren genieten zij van de vele gasten die langskwamen; van huifkarren tot tractoren, van motorclubs tot daktenten.

Toen de kinderen allemaal naar school waren, wilde Anja graag iets ondernemen. Zij maakt het al die jaren gezellig op de camping. Toen de Tour de France naar Utrecht kwam, organiseerde ze bijvoorbeeld een groot feest in de schuur, waar een grote groep toeschouwers na de start van de wielerronde genoten van een gezellig barbecue en pas tegen 2.00 uur in de nacht hun tent in doken. 

Ook op Koningsdag maakt Anja het extra gezellig door oranjekoeken uit te delen. Door de jaren heen groeide de camping uit van 10 tentplaatsen tot de middelgrote boerderijcamping met één farm lodge vandaag de dag. Anja: ,,Het is gewoon gezellig. Het is ook leuk om gezinnen te zien opgroeien. Het eerste jaar komen ze met één kind op de aanhangfiets, door de jaren heen worden de kinderfietsen steeds groter.”

Veel gasten komen al jaren op de camping. Anja kent velen persoonlijk. ,,In de beginjaren kwam iedereen eerst bij ons in huis voor een praatje. Later hebben we de receptie gebouwd, waar dat nu gebeurt. Tijdens zo’n gesprek hoor je echt van alles, positieve verhalen maar ook veel verdriet.” 

De jongste dochter van Piet en Anja woont inmiddels op de boerderij en neemt de camping waar als Piet en Anja zelf op vakantie zijn. Ze zijn nog niet van plan om te stoppen. ,,Zolang we gezond zijn, gaan we gewoon door.”

Feest bij de Prinsenhof na de start van de Tour de France in Utrecht
Feest bij de Prinsenhof na de start van de Tour de France in Utrecht
Een motorclub op bezoek bij de Pinsenhof
Gezelligheid op de Prinsenhof, tijdens de viering van 20 jaar Prinsenhof 5 jaar geleden
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie