reclamebord Eet van de boer. nl
reclamebord Eet van de boer. nl Marleen Hoogenraad-de Kruijf

Eet van de boer. nl doet een poging om de kloof tussen boer en burger te verkleinen

5 augustus 2021 om 13:24 Zakelijk Deel je nieuws

Al een aantal jaren houdt de familie Hoogenraad runderen op hun boerderij in Werkhoven onder het Beter Leven Keurmerk 2 sterren. De familie heeft het dierenwelzijn hoog in het vaandel staan en met hun kringloop voer-mest-voer, een eigen waterbron en energie-neutrale huisvesting zorgen zij ook voor een duurzame bedrijfsvoering.

Met een poging om de kloof tussen boer en burger te verkleinen, verkoopt Hoogenraad veehouderij vof vleespakketten van hun eigen runderen aan huis. Ze willen lokale producten verkopen, het verhaal overbrengen en contact maken.

En niet zonder succes! Sinds ruim een jaar staat hun webshop www.eetvandeboer.nl online en steeds meer buurtgenoten weten de weg direct naar de boer te vinden. Een kortere keten kan niet!

Er worden vleespakketten verkocht met 100% (h)eerlijk rundvlees van eigen boerderij van 5kg en 10kg. “Wij vinden het belangrijk dat er geen vlees wordt verspild tijdens de verwerking bij de slager. Aangezien er niet van alle stukken vlees evenveel is in een rund, zal het pakket niet elke keer hetzelfde zijn. Alle pakketten bevatten daarom een gevarieerde selectie.” 

De vleespakketten zijn ook geschikt voor de BBQ, maar voor de echte BBQ MASTER CHEFS zijn er nu tijdelijke BBQ specials die je kunt toevoegen aan je bestelling van een vleespakket van 5kg of 10kg.

Wil je meer weten over deze lokale boer, dierenwelzijn of hun kringloop voer-mest-voer? Lees het allemaal op de website www.eetvandeboer.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie