De Veldkeuken was de winnaar van de Ondernemersprijs 2019
De Veldkeuken was de winnaar van de Ondernemersprijs 2019 Colijn van Noort/ Foto van Noort

Bunnikse Ondernemersprijs 2021: thema Veerkracht

3 augustus 2021 om 11:35 Zakelijk Deel je nieuws

BUNNIK Op 24 november reikt de Bunnikse Handel en Industrie Kring (BHIK) voor de zesde keer op rij de ondernemersprijs in de gemeente Bunnik uit. De jury, onder voorzitterschap van wethouder economie Ali Dekker, zal de prijs uitreiken aan de ondernemer die het afgelopen jaar de meeste veerkracht heeft getoond. Het afgelopen jaar heeft zich gekenmerkt door de coronacrisis. Voor sommige ondernemers is dat een pittig jaar geweest. Toch zijn er vele ondernemers die ondanks of wellicht dankzij de crisis echt ondernemerschap hebben getoond en tijdig de bakens konden verzetten. Los laten wat ze hadden en focussen op iets wat wél kon.

Naar die ondernemers is de BHIK op zoek. Welke ondernemer is daarin het meest inspirerend geweest? Ondernemers uit Bunnik, Odijk en Werkhoven (gemeente Bunnik) kunnen door iedereen worden aangedragen en hoeven geen lid te zijn van de BHIK. Dus kent u of bent u een ondernemer die de ondernemersprijs 2021 verdient dan kunt u mailen naar info@bhik.nl. De inschrijving sluit 15 september a.s.

De jury selecteert uit de genomineerden een aantal bedrijven en legt in oktober/november de bedrijfsbezoeken af. Aan de hand van het thema zullen zij uiteindelijk een keuze maken. De ondernemersprijs brengt veel publiciteit met zich mee en de winnaar kan zich scharen in de rij van gerenommeerde bedrijven als De Veldkeuken, Driessen Food en BHG die de prijs eerder uitgereikt kregen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie