De Krommerijnstraat in het centrum van Bunnik
De Krommerijnstraat in het centrum van Bunnik Google maps

Aanvraag voor zes appartementen Krommerijnstraat Bunnik

13 juli 2021 om 15:37 Nieuwbouw

BUNNIK Vorige week werden omwonenden van de Krommerijnstraat in Bunnik ineens geconfronteerd met werkzaamheden op een leegstaande kavel. De geruchtenmachine ging aan - er zouden drie woningen komen. Is het om plantjes te zaaien of zijn het voorbereidingen om woningen te bouwen? Bunniks Nieuws vroeg het de gemeente. 

door Kuun Jenniskens

De gemeentewoordvoerder legt uit dat er voor de leegstaande kavel in de Krommerijnstraat enkele weken geleden een vooroverlegplan is ingediend voor de bouw van zes appartementen. De ontwikkelaar is Nero Bouw uit Bunnik.

De woordvoerder zegt dat hier namens de gemeente positief op is gereageerd: ,,Maar er moet nog het nodige gebeuren. Het is een eerste prille stap. We werken nu aan een overeenkomst met de ontwikkelaar (Nero bouw) en verdere afspraken. Zoals te doen gebruikelijk is het de bedoeling om het initiatief via kaderstelling voor te leggen aan de raad.”

De eigenaar heeft op eigen initiatief en vooruitlopend op concrete besluiten, besloten het terrein op te schonen. De kavel kocht Nero circa 1,5 jaar geleden. Volgens de gemeentewoordvoerder heeft Nero, na klachten vanuit de buurt, het overwoekerend groen heeft laten snoeien door groenbedrijf Avezaath. De woordvoerder: ,,Omdat het groen bleef woekeren, is recent alles weggehaald.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie