Stevensmarkt Werkhoven heeft dit jaar kleedjesverkoop en Werkhoven’s got talent

6 juli 2021 om 20:22 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 4 september organiseert de Hervormde Stevenskerk in Werkhoven weer de jaarlijkse Stevensmarkt. Ook dit keer kunnen mensen weer een plekje reserveren voor een eigen kleedjesverkoop. Nieuw dit jaar is de organisatie van Werkhoven’s got talent, waar jong en oud hun talent kan laten zien.

Met de traditionele rommelmarkt in een nieuw jasje, wordt weer een gezellig dorpsfeestje georganiseerd met voor iedereen wat wils. De kleedjesverkoop, waar mensen zelf eigen spullen kunnen verkopen, is na het succes van vorig jaar weer terug. Dit jaar zal alles rondom De Brink worden georganiseerd. Mensen kunnen hier voor 5 euro een plekje reserveren om zelf spulletjes te verkopen. Ook de loterij, kledingverkoop, wafelverkoop en kinderspelen zijn weer van de partij.

Nieuw onderdeel is Werkhoven’s got talent. Iedereen kan zich opgeven om een klein optreden te verzorgen vanuit de muziektent op de Brink. Jong en oud. Een liedje, een dansje, een kunstje met de hond… alles is mogelijk.

De Stevensmarkt rondom de Brink in Werkhoven is van 10.00 tot 16.00 uur. Opgeven voor Werkhoven’s got talent en de kleedjesverkoop kan via stevensmarkt@hotmail.com. Nette, schone (kinder)kleding voor de kledingverkoop kan worden ingeleverd op 13, 20 en 27 augustus van 19.00 - 21.00 uur in de Stevenshoek (Brink 5 in Werkhoven).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie