Afbeelding
Maria Platzer

Is Sammy (22) de oudste kat van Odijk?

24 juni 2021 om 18:45 Overig

ODIJK Hallo lieve mensen en dieren liefhebbers. Vorig jaar stond ik ook al in het groentje met de vraag ben ik de oudste kat van Odijk?

We zijn nu 1 jaar verder en ik ben er nog steeds en vind het nog steeds leuk. Wel ben ik ondertussen helemaal doof en dat vind ik heel erg jammer, want als mijn vrouwtje of baasje mij roepen hoor ik ze helaas niet meer. Daarom heeft mijn baasje bij de achterpoort een plank onderaan bevestigd zodat ik er niet meer uit kan, en ook vanwege loslopende honden of fietsers die ik niet meer kan horen. En om te klimmen heb ik totaal geen zin meer.

Voor de rest gaat het echt wel goed met mij, ik loop een paar keer per dag een rondje in mijn achtertuin, en binnen het huis loop ik ook geregeld rond, en natuurlijk ook nog naar zolder want daar staat mijn kattenbak.

Eten is nog steeds mijn grootste lust. Dat laat ik mijn personeel wel heel duidelijk merken, rond 10.00 uur en 15.00 loop ik al rondjes in de woonkamer tot ik mijn soep en avondeten krijg. Ik kan het zeker wel hebben, weeg namelijk maar 2,5 kg en kom helemaal niets aan ook eet ik nog zo veel.

‘s Ochtends krijg ik snoepjes, rond 10.00 uur als baasje koffie drinkt krijg ik weer snoepjes. Rond 12.00 uur geven ze mij soep, in de namiddag krijg ik weer snoepjes en s ’avonds geeft mijn personeel me mijn avondeten. Pas daarna kunnen ook zij zich ontspannen want dan ga ik lekker op de bank op mijn dekentje slapen tot de volgende dag.

Tot volgend jaar………

Ik heb geen facebook of dergelijks maar wel een mailadres en zou het leuk vinden om een bericht van je te ontvangen, sammylee.99@outlook.com

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie