Afbeelding
Bunnik Beweegt

FestiZomer, hét event van juli 2021!

23 juni 2021 om 15:00 Activiteiten

BUNNIK Zet 14 juli maar alvast in de agenda, want het wordt een spectaculaire middag. Bunnik Beweegt organiseert een event speciaal voor jongeren van 12 t/m 27 jaar. Dit doen ze in samenwerking met Jongerenwerk De Schoudermantel. Van 15.00 uur tot 19.00 uur kunnen jongeren meedoen met sensationele activiteiten. Een keuze maken tussen de drie activiteiten wordt nog moeilijk, want het zijn stuk voor stuk festiviteiten om bij te zijn.

AANMELDEN Kies uit een workshop graffiti spuiten, een clinic & panna met Randall do Rosario of de TikTok stuntmoves. Aanmelden kan bij Bunnik Beweegt. Ga naar: www.bunnikbeweegt.nl/festizomer of scan de QR-code bij dit artikel.

[Clinic en panna show van Randall Do Rosario

Zo geeft niemand minder dan Randall Do Rosario een clinic en panna show. Gaat er geen belletje rinkelen? Randall zit in twee unieke straatvoetbalteams; Los Barrenderos van aanvoerder Soufiane Touzani en het Ronaldinho Globe Street Team. Met zijn ruim 33.000 volgers op Instagram en 11.000 views per video op YouTube een reizende ster. Hij begon op 13-jarige leeftijd met voetballen en is sindsdien onafscheidelijk van de bal. In andere woorden; hij gaat naar bed met de bal en staat weer op met de bal. Nadat een video viraal ging werd hij uitgenodigd om shows en clinics te verzorgen. In 2008 toerde hij door de Verenigde Staten en in 2012 maakte hij deel uit van het Nederlandse Homeless World Cup team in Mexico-Stad. En nu dus onderdeel van twee van de grootste straatvoetbalteams ter wereld. En Bunnik Beweegt heeft hem kunnen strikken voor FestiZomer 2021!

Rectificatie: in het activiteitenprogramma van de Zomerschool Bunnik staat dat Nasser el Jackson dit programma draait, maar door een dubbele boeking in zijn agenda is dit niet mogelijk. Met Randall Do Rosario heeft Bunnik Beweegt een waardige vervanger gevonden.

[Graffiti workshop van Jongerenwerk De Schoudermantel

De Schoudermantel organiseert een workshop graffiti spuiten. Haal het kunstzinnige in je naar boven met een spuitbus in de hand. Leer eigen mandala’s maken en leer over de basistechnieken van deze kunstvorm. Ga naar huis met een tof kunstwerk en geef het als cadeau aan een ander of hang het op aan de muur. Wie weet worden tijdens deze workshop nieuwe kunstenaars of street artists geboren.

[TikTok Moves: stunts en stage fighting door Bo!nk Theater

Naast de voorgenoemde activiteiten biedt het programma ook een inspirerende workshop voor de TikTokkers onder ons. Neem een waterfles en spierballen mee, want we gaan ‘vechten’. Altijd al een eigen vechtfilm willen maken? Doe dan mee met deze workshop! Onder begeleiding van Bo!nk Theater oefenen jongeren met stunts & stage fighting, vervolgens leggen ze dit vast in korte video’s en wordt achteraf een ‘vechtfilm’ gemonteerd. De korte video’s zijn leuk voor op TikTok!

[Een BBQ om de feestelijke dag af te sluiten

Op deze feestelijke dag is ook FC Utrecht aanwezig en aan het eind van het programma mag iedereen enthousiast vertellen over de activiteiten bij de afsluitende BBQ.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie