Afbeelding
Zomerschoon

Doe mee met activiteiten tijdens de Zomerschool Bunnik

15 juni 2021 om 14:15 Activiteiten

BUNNIK Vandaag is de dag! De dag waarop wethouder Jocko Rensen het startsein geeft voor de Zomerschool Bunnik 2021. Na alle voorbereiding de afgelopen maanden is het tijd om het programmaboekje te overhandigen aan de wethouder. Vrijwilligers komen op gepaste afstand bijeen om te vieren dat we ook dit jaar weer mooie activiteiten hebben staan in juli en augustus.

[Het programma

Niet alleen de wethouder ontvangt het boekje, u ook! Vandaag valt het activiteitenschema op de mat bij ruim 6000 huishoudens in Odijk, Werkhoven en Bunnik. En daarnaast komt het programma ook op verschillende openbare plekken te liggen.

Alle activiteiten liever digitaal bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Dit jaar staan alle activiteiten volledig op www.bunniksamen.nl en www.zomerschoolbunnik.nl. Ziet u in het papieren programma iets staan waar u meer van wilt weten, dan kunt u ook altijd eerst even op één van de websites kijken. Daar staat net iets uitgebreidere informatie dan in het boekje.

[Doe mee met activiteiten

Een totaaloverzicht van het programma vindt u op de maandkalender van juli en augustus in het midden van het papieren boekje. Tip: hang de kalender op, zodat alle activiteiten onder elkaar staan. U kunt zich aanmelden via de contactinformatie bij de activiteit. Doe dit op tijd. Gaat een activiteit niet door vanwege te weinig animo of vanwege een andere reden, dan ontvangt u daarover tijdig een e-mail/telefoontje.

[Het declaratiefonds van de gemeente

Als een activiteit een vergoeding vraagt, betaalt u het geld ter plekke (contant). Zijn de kosten een belemmering voor u? Neem gerust contact op met de organisatie van de Zomerschool Bunnik. We kijken dan samen met u of het declaratiefonds van de gemeente een oplossing kan bieden.

Vervoer naar een activiteit

Op de achterkant van het programmaboekje vindt u alle vervoersmogelijkheden. Maak bijvoorbeeld gebruik van ANWB Automaatje Bunnik (06-12334721). Mensen uit Odijk kunnen gebruik maken van de chauffeursdienst van de Huiskamer van Odijk (06-20345209). Komt u uit Werkhoven? Vraag vervoer aan via de Stichting Vrijwillige Hulpdienst Werkhoven (0343-551356).

[Met dank aan

De Werkgroep Zomerschool bedankt de organisaties en mensen die dit jaar weer leuke en inspirerende activiteiten aanbieden. Ook bedankt de werkgroep de sponsoren (Autoservice Goes, Autoschade Boll, het Witte kerkje Odijk, Caritas Bunnik en de Protestantse Gemeente Bunnik) voor het mede mogelijk maken van het programmaboekje. Samen verbinden we de mensen in de gemeenschap door de gemeente bruisend te houden in juli en augustus.

[De coronamaatregelen

De organisatie van de Zomerschool houdt zich aan de maatregelen. Gaat een activiteit niet door, dan melden we dit op websites en waar mogelijk in ´t Groentje.

[Aanmelden voor de Zomerschool

Op de genoemde websites in dit artikel en in het programmaboekje staat of en hoe u zich kunt aanmelden. Heeft u een vraag? Stuur een mail naar info@zomerschoolbunnik.nl of bel 06-52549905.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie