Afbeelding
ZZZ 2000

Postzegels verzamelen aan het eind van het coronatijdperk

10 juni 2021 om 13:15 Activiteiten

ZEIST/BUNNIK Het lijkt er op dat postzegels verzamelen weer populairder wordt. Vooral natuurlijk omdat men meer tijd thuis doorbrengt en weer teruggrijpt naar een vroegere hobby. Jacqueline Miltenburg van Zeister Zegel Zoekers 2000: ,,En voor ons, de postzegelvereniging, is dat een gunstige trend. Of toch niet? Niet echt helaas, want door de lock-down konden we niet meer bij elkaar komen en postzegels ruilen, over postzegels praten en postzegels kopen. Ja, via het internet is dat kopen zeker nog wel mogelijk, maar dat is toch minder gezellig.”

,,Gezelligheid is er zeker op onze clubbijeenkomsten. Gelukkig begint het aantal IC-patiënten af te nemen en kunnen we waarschijnlijk in juli weer bij elkaar komen om ons gezamenlijk aan onze hobby te kunnen wijden. In juli echter zouden we onze reguliere zomerstop houden… Jammer? Nee toch niet! We hebben het Torenlaantheater bereid gevonden open te gaan in de zomermaanden. Er zijn toch heel weinig mensen op vakantie, dus waarom niet doorgaan in de zomer. Zo gezegd, zo gedaan. Dus, we gaan weer bij elkaar komen op 7 juli en 4 augustus aanstaande”, vertelt Miltenburg.

,,De dan geldende coronamaatregelen zullen worden toegepast en wellicht is een groot deel van de leden inmiddels geheel gevaccineerd, dus er is weinig reden om zorgen te hebben over de kans op besmetting: kom dus gerust eens kennis maken met de Zeister Zegel Zoekers 2000 en proef de sfeer.

Verenigingsavonden vinden elke eerste woensdag van de maand plaats in het Torenlaantheater (voorheen het Zeister Mannen Koor gebouw) aan de Torenlaan 38 in Zeist. Check de website www.zeisterzegelzoekers2000.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie