Afbeelding
Mariette Rombout

Tennis met een Kennis in Odijk groot succes

25 mei 2021 om 17:00 Tennis

BUNNIK Bunnik Beweegt heeft meimaand als tennismaand uitgeroepen. In samenwerking met Bunnik Beweegt en de jubileumcommissie van SV Odijk Tennis is tijdens het pinksterweekend een grote instuif gehouden met als titel ‘Tennis met een Kennis’. ,,Iedereen mocht dit weekend gratis introducees meenemen en er werden verschillende kennismakingslessen gegeven. Maandagochtend tweede pinksterdag was het tijd voor de jeugdinloop. Ondanks de regen kwamen veel enthousiasme kinderen naar het tennispark”, aldus de tennisvereniging.

Meer dan veertig kinderen deden mee aan diverse tennisspelletjes onder begeleiding van de Jeugdcommissie van SV Odijk Tennis. ,,Voor de leden een mooie manier om samen met hun vriendjes en vriendinnetjes lekker buiten te sporten en ze te laten zien hoe leuk tennis is.”

,,Samen met Bunnik Beweegt hopen we dat kinderen en volwassenen ook in de toekomst lekker in beweging te blijven in verenigingsverband. Mocht je verder willen gaan met tennis, dan kan je meedoen aan de Zomer Challenge tijdens de zomermaanden juni, juli en augustus. Dit is een kortdurend lidmaatschap van drie maanden met of zonder tennislessen bij SV Odijk Tennis.

Meer informatie hierover staat op onze website www.svodijktennis.nl/ZomerChallenge.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie